A REGA Régiókutató Egyesület a következő Lámpás képzéseket szervezi:

 1. Vezetés felsőfokon – rendszerezett vezetési ismeretek átadása, közös gondolkodással egybekötött gyakorlati tréning.
 2. Vezetői esettanulmányok – gyakorló vezetők „továbbképzése” gyakorlati esettanulmányok csoportos interaktív feldolgozásával.
 3. Modern emberierőforrás-menedzsment és humáncontrolling – modern szemléletű és hatékonyságjavító Emberi Erőforrás Menedzsment (HR) és Humán controlling (HC) módszertanának a feldolgozása, személyes konzultáció a szervezetek helyszínén.
 4. Gazdálkodás – gyakorló vezetők, kulcsemberek számára a vállalati gazdálkodás alapgondolatainak ismertetése, illetve a nem gazdasági szakemberek gazdálkodással kapcsolatos idegenkedésének feloldása
 5. Projektmenedzsment – beruházásokat, bővítéseket, fejlesztéseket végző szakemberek hatékonyságjavító módszertanának megismertetése.
 6. Üzleti tervezés – gyakorló vezetők, kulcsemberek számára a vállalati üzleti tervezés alapgondolatainak ismertetése, illetve a nem gazdasági szakemberek üzleti tervezéssel kapcsolatos idegenkedésének feloldása, az üzleti tervezés gyakorlati alkalmazásának fejlesztése.


2019-ban a következő képzések lesznek:

 1. Projektmenedzsment képzés: január 24-26, február 14-15. (letölthető képzési program)
 2. Vezetés felsőfokon: március 27-28, április 3-4. (letölthető képzési program)
 3. Vezetői esettanulmányok: május 16. (letölthető képzési program)
 4. Üzleti tervezés: október 16-18. (letölthető képzési program)
 5. Beruházásmenedzsment: november 27-28.

A Lámpás képzések célja –elméleti alapvetések rögzítése mellett szituációs gyakorlatok, csoportmunka és személyes konzultáció által– a gyakorlatban önállóan alkalmazható módszerek ismertetése annak érdekében, hogy a résztvevők a vállalkozásukat még eredményesebben és tudatosabban működtessék.

TÁMOGATÓK, EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK


Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Nemzetstratégiai Kutatóintézet
MÜTF Oktatási Központ
Udvarhelyszéki Kis-és Középvállalkozások Szövetsége
Székelyföldi Regionális Tudományi Társaság
2018 - REGA Régiókutató Egyesület